Het grote Songfestivalfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het grote Songfestivalfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het grote Songfestivalfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag wordt een concertregistratie van het bijzondere 'grote Songfestivalfeest' uitgezonden. Het muzikale feest vond vorig najaar plaats in de Ziggo Dome en had een aantal grote sterren in huis. LoreenOp het podium in Amsterdam stond de avond onder meer Loreen, de Zweedse zangeres die in 2012 het Songfestival won en ruim tien jaar later opnieuw kans maakt om te winnen. De andere tweevoudig winnaar, Johnny Logan, stond ook op het podium. OekraïneEr was speciale aandacht voor Oekraïne op deze avond. Naast de winnaar van het Songfestival van 2022, Kalush Orchestra, waren ook twee andere Oekraïense artiesten te gast: Jamala, die het Songfestival in 2016 won, en Go-A. Bekijk ook Arcade-schrijver onthult: 'Slapeloze nachten door intimidatie Ilse DeLange' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Mia en Dion hebben vertrouwen in finaleplaats Songfestival (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 8 mei 2023 om 22:18

Maandag wordt een concertregistratie van het bijzondere 'grote Songfestivalfeest' uitgezonden. Het muzikale feest vond vorig najaar plaats in de Ziggo Dome en had een aantal grote sterren in huis.

Loreen
Op het podium in Amsterdam stond de avond onder meer Loreen, de Zweedse zangeres die in 2012 het Songfestival won en ruim tien jaar later opnieuw kans maakt om te winnen. De andere tweevoudig winnaar, Johnny Logan, stond ook op het podium.

Oekraïne
Er was speciale aandacht voor Oekraïne op deze avond. Naast de winnaar van het Songfestival van 2022, Kalush Orchestra, waren ook twee andere Oekraïense artiesten te gast: Jamala, die het Songfestival in 2016 won, en Go-A.

Actuele video's

Meer actuele video's