Shownieuws spreekt jarige Simone Kleinsma: "65 jaar oud zijn, is raar"

Shownieuws spreekt jarige Simone Kleinsma: "65 jaar oud zijn, is raar"

Shownieuws spreekt jarige <em>Simone Kleinsma</em>: &quot;65 jaar oud zijn, is raar&quot; Actrice Simone Kleinsma is vandaag jarig en mag 65 kaarsjes uitblazen. Shownieuws verrast Kleinsma tijdens haar werkdag en ontvangt een bos bloemen. De blondine laat weten dat '65 jaar oud zijn' heel raar is: "Het is raar omdat ik me helemaal niet zo voel. Ik kan er niet om heen", lacht ze. PassieTijdens de repetities vertelt de Kees & Co-actrice dat ze enorm van haar werk geniet en dat is ook te zien aan haar. De jarige job straalt van oor tot oor en wil na de onderbreking van Shownieuws weer direct aan het werk: "En nu aan het werk!" Bekijk de Shownieuws-beelden met de jarige Simone hierboven. Bekijk ook Simone Kleinsma laat zich verrassen tijdens première van Falsettos: "Ik ken het niet" Bekijk deze video » Simone Kleinsma geeft voorproefje Uitmarkt 2022: "Het is grappig en eng" Bekijk deze video »
Show :
Maandag 8 mei 2023 om 10:23

Actrice Simone Kleinsma is vandaag jarig en mag 65 kaarsjes uitblazen. Shownieuws verrast Kleinsma tijdens haar werkdag en ontvangt een bos bloemen. De blondine laat weten dat '65 jaar oud zijn' heel raar is: "Het is raar omdat ik me helemaal niet zo voel. Ik kan er niet om heen", lacht ze.

Passie
Tijdens de repetities vertelt de Kees & Co-actrice dat ze enorm van haar werk geniet en dat is ook te zien aan haar. De jarige job straalt van oor tot oor en wil na de onderbreking van Shownieuws weer direct aan het werk: "En nu aan het werk!"

Bekijk de Shownieuws-beelden met de jarige Simone hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's