Alberto Stegeman bij Jinek over gruweldaden op zorgboerderij in Groningen: "Sadisten"

Alberto Stegeman bij Jinek over gruweldaden op zorgboerderij in Groningen: "Sadisten"

Dinsdag 2 mei 2023 om 11:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Hoe kon het zo misgaan op een zorgboerderij in Groningen?
Alberto Stegeman vertelt hierover bij Jinek. Zie het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Alberto Stegeman bij <em>Jinek</em> over gruweldaden op zorgboerderij in Groningen: &quot;Sadisten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Hoe kon het zo misgaan op een zorgboerderij in Groningen?Alberto Stegeman vertelt hierover bij Jinek. Zie het fragment hieronder. Lees verder onder de video. SadistenUrenlang worden opgesloten, verplicht buiten in een tent slapen, structureel gekleineerd, getreiterd en bang gemaakt worden. Voor de gehandicapte bewoners van een Groningse zorgboerderij in Wedde was dit jarenlang hun dagelijkse realiteit. De misstanden in de zorgboerderij kwamen aan het licht door het programma Undercover in Nederland. "Het zijn sadisten", laat Alberto weten. Aan tafel bij Jinek praten presentator Alberto Stegeman en GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld over deze gruwelijke daden op de boerderij. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland: 'Daar ligt allemaal poep van de hondjes, in de kamer!' Bekijk deze video » Vandaag Inside: moet de bewaking een vrouw die Johan en Wilfred niet leuk vindt komen weghalen? Bekijk deze video »
TV :
Alberto Stegeman bij Jinek over gruweldaden op zorgboerderij in Groningen: "Sadisten"

Sadisten
Urenlang worden opgesloten, verplicht buiten in een tent slapen, structureel gekleineerd, getreiterd en bang gemaakt worden. Voor de gehandicapte bewoners van een Groningse zorgboerderij in Wedde was dit jarenlang hun dagelijkse realiteit. De misstanden in de zorgboerderij kwamen aan het licht door het programma Undercover in Nederland. "Het zijn sadisten", laat Alberto weten. Aan tafel bij Jinek praten presentator Alberto Stegeman en GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld over deze gruwelijke daden op de boerderij.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's