John van den Heuvel bij 538 over tijdelijke uitlevering Joran van der Sloot aan Amerika

John van den Heuvel bij 538 over tijdelijke uitlevering Joran van der Sloot aan Amerika

Donderdag 11 mei 2023 om 11:49

Groot nieuws vandaag over Joran van der Sloot. De verdachte van betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway zit momenteel vast in Peru vanwege de moord op een Peruaanse studente. Joran zal tijdelijk worden uitgeleverd aan Amerika door Peru vanwege een afpersings- en fraudeverdenking.

Gevangenis
Wietze de Jager belt in zijn radioprogramma De 538 Ochtend met Wietze en Klaas met misdaadverslaggever John van den Heuvel om tekst en uitleg over de ingewikkelde kwestie. Alles bij elkaar opgeteld, acht John de kans klein dat Joran ooit nog levend uit de gevangenis zal komen.

Bekijk de video van De 538 Ochtend met Wietze en Klaas hieronder.

<em>John van den Heuvel</em> bij 538 over tijdelijke uitlevering <em>Joran van der Sloot</em> aan Amerika Groot nieuws vandaag over Joran van der Sloot. De verdachte van betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway zit momenteel vast in Peru vanwege de moord op een Peruaanse studente. Joran zal tijdelijk worden uitgeleverd aan Amerika door Peru vanwege een afpersings- en fraudeverdenking. GevangenisWietze de Jager belt in zijn radioprogramma De 538 Ochtend met Wietze en Klaas met misdaadverslaggever John van den Heuvel om tekst en uitleg over de ingewikkelde kwestie. Alles bij elkaar opgeteld, acht John de kans klein dat Joran ooit nog levend uit de gevangenis zal komen. Bekijk de video van De 538 Ochtend met Wietze en Klaas hieronder. Bekijk ook John van den Heuvel: 'Joran van der Sloot mogelijk langer vast na drugssmokkel' (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over drugshandel Joran van der Sloot: "Redelijk inventief" (video) Bekijk deze video » Video: Kees van der Spek legt uit hoe Joran van der Sloot drugs de gevangenis in smokkelde Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's