Alex Klaasen gaat los met dramatisch lied in Cast: ‘Ik ben het Chinese virus!’

Alex Klaasen gaat los met dramatisch lied in Cast: ‘Ik ben het Chinese virus!’

Vrijdag 12 mei 2023 om 13:17

In de satirische serie Cast komt er een nogal opmerkelijk optreden voorbij. Alex Klaasen leeft zich helemaal in en gaat er vol voor met zijn lied over Covid. “Ik ben het Chinese virus!”, zo klinkt het musicalachtige nummer. Maar er ontbreekt iets, gelukkig is er nog een Covid-pak beschikbaar. En de acteur gaat vervolgens helemaal los…

Bekijk de beelden van Cast hieronder.

De serie Cast is elke donderdag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Cast terugkijken bij Gids.tv.

Alex Klaasen gaat los met dramatisch lied in <em>Cast</em>: ‘Ik ben het Chinese virus!’ In de satirische serie Cast komt er een nogal opmerkelijk optreden voorbij. Alex Klaasen leeft zich helemaal in en gaat er vol voor met zijn lied over Covid. “Ik ben het Chinese virus!”, zo klinkt het musicalachtige nummer. Maar er ontbreekt iets, gelukkig is er nog een Covid-pak beschikbaar. En de acteur gaat vervolgens helemaal los… Bekijk de beelden van Cast hieronder. De serie Cast is elke donderdag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Cast terugkijken bij Gids.tv. Assepoester wordt Ass Poes in Cast: ‘Nu ben je aan het misgenderen’ Bekijk deze video » Ferry Doedens in Cast over avond van de prostaat: ‘Mijn opa had een prostaat’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's