Frans Bauer verbouwt zijn hit Heb je even voor mij tot een rap-nummer

Frans Bauer verbouwt zijn hit Heb je even voor mij tot een rap-nummer

Vrijdag 12 mei 2023 om 14:54

Zie hier hoe Frans Bauer zijn excuses aanbiedt

Frans Bauer staat bekend om zijn zangtalenten, maar komt zijn raptalent nu ook tevoorschijn? Hij toverde namelijk zijn hit Heb je even voor mij om tot een hiphop-nummer en rapt de sterren van de hemel.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frans Bauer</em> verbouwt zijn hit <em>Heb je even voor mij</em> tot een rap-nummer Zie hier hoe Frans Bauer zijn excuses aanbiedt Frans Bauer staat bekend om zijn zangtalenten, maar komt zijn raptalent nu ook tevoorschijn? Hij toverde namelijk zijn hit Heb je even voor mij om tot een hiphop-nummer en rapt de sterren van de hemel. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer op Paaspop: "Als Fransje losgaat, nou dan verbouwen we die keet" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Het is een gevecht' (Shownieuws) Bekijk deze video » Frans Bauer walgt van wat hij ziet: 'Gadverdamme, kijk nou toch' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's