Frans Bauer op Paaspop: "Als Fransje losgaat, nou dan verbouwen we die keet" (RTL Boulevard)

Frans Bauer op Paaspop: "Als Fransje losgaat, nou dan verbouwen we die keet" (RTL Boulevard)

Zondag 9 april 2023 om 20:38

<em>Frans Bauer</em> op <em>Paaspop</em>: &quot;Als Fransje losgaat, nou dan verbouwen we die keet&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Op Paaspop staat tussen grote namen als Armin van Buuren, Di-rect en Goldband niemand minder dan Frans Bauer. Tussen die dancemuziek en het gitaargeweld ging het dak er echt af bij de vertolker van het levenslied. "Als Fransje losgaat, nou dan verbouwen we die keet hierachter" vertelt een opgetogen Frans aan RTL Boulevard. Gelukkig gaat het ontzettend goed met Mariska en dus is Frans blij dat hij er weer kan staan op dit soort festivals. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mariska waarschuwt Fijnaart voor zoon Frans Bauer: 'Hij gaat met de auto naar school' Bekijk deze video » Zie: Frans Bauer emotioneel bij Ruud de Wild: 'Ik wilde mijn carrière opgeven voor Mariska' Bekijk deze video » Frans en Sieneke in concert is zaterdag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Frans Bauer op Paaspop: "Als Fransje losgaat, nou dan verbouwen we die keet" (RTL Boulevard)

Op Paaspop staat tussen grote namen als Armin van Buuren, Di-rect en Goldband niemand minder dan Frans Bauer. Tussen die dancemuziek en het gitaargeweld ging het dak er echt af bij de vertolker van het levenslied. "Als Fransje losgaat, nou dan verbouwen we die keet hierachter" vertelt een opgetogen Frans aan RTL Boulevard. Gelukkig gaat het ontzettend goed met Mariska en dus is Frans blij dat hij er weer kan staan op dit soort festivals.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's