RTL Boulevard: Johnny Depp opnieuw gezicht van Dior parfum

RTL Boulevard: Johnny Depp opnieuw gezicht van Dior parfum

<em>RTL Boulevard</em>: Johnny Depp opnieuw gezicht van Dior parfum Johnny Depp gaat voor nog 3 jaar zijn gezicht uitlenen aan Dior. Hij heeft namelijk een groot contract getekend waarmee hij achttien miljoen gaat verdienen. Depp is al lang te zien in de Dior Sauvage-reclames. Ook tijdens zijn rechtszaken met ex-vrouw Amber Heard bleef hij als Dior-gezicht te zien in de reclames. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Leonie ter Braak deed HLF8 met meer plezier dan Wakker Nederland Bekijk deze video » Flop Alles is muziek zaterdag al van de buis: zo ging Irene Moors los op de sjoelbak Bekijk deze video » Komt De TV Kantine weer terug? Bekijk het in Terug naar Toen met Carlo Boszhard en Irene Moors (video) Bekijk deze video » Ophef over gravin Eloise in badpak in 'Het Perfecte Plaatje op Reis' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet, 'ik vind het leuk' Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Johnny Depp opnieuw gezicht van Dior parfum
Saturday 13 May 2023 om 20:06

Johnny Depp gaat voor nog 3 jaar zijn gezicht uitlenen aan Dior. Hij heeft namelijk een groot contract getekend waarmee hij achttien miljoen gaat verdienen. Depp is al lang te zien in de Dior Sauvage-reclames. Ook tijdens zijn rechtszaken met ex-vrouw Amber Heard bleef hij als Dior-gezicht te zien in de reclames.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's