Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanwege de finale van het Eurovisie Songfestival op de zaterdagavond verschuift BNNVARA de uitzending van Even tot Hier van de zaterdag naar de zondag. Alle fragmenten uit deze uitzending Even Tot Hier: Mia en Dion, een simpel liedje van één minuut met een krachtig slot Bekijk deze video » Even Tot Hier: Rowwen Heze met onderwijs-parodie op 't Is een kwestie van geduld Bekijk deze video » Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet Bekijk deze video » Humor en muziekNa het stoppen van De Kwis zijn Van der Laan en Woe terug op de zaterdagavond van NPO 1 met een programma waarin op humoristische en muzikale wijze wordt teruggeblikt op het nieuws van de week. Nieuws van de weekIn Even Tot Hier laten de twee cabaretiers, samen met de Miguel Wiels Band, zes zingende acteurs, een expert en een muzikale grootheid, het nieuws van de week passeren. Bekijk ook Zien: Niels en Jeroen spelen val in Op1 na in Even Tot Hier (video) Bekijk deze video » Even Tot Hier: bekijk optreden Kom van dat gras af met Peter Koelewijn Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 14 May 2023 om 22:26

Vanwege de finale van het Eurovisie Songfestival op de zaterdagavond verschuift BNNVARA de uitzending van Even tot Hier van de zaterdag naar de zondag.

Humor en muziek
Na het stoppen van De Kwis zijn Van der Laan en Woe terug op de zaterdagavond van NPO 1 met een programma waarin op humoristische en muzikale wijze wordt teruggeblikt op het nieuws van de week.

Nieuws van de week
In Even Tot Hier laten de twee cabaretiers, samen met de Miguel Wiels Band, zes zingende acteurs, een expert en een muzikale grootheid, het nieuws van de week passeren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Even tot hier

Actuele video's

Meer actuele video's