Even Tot Hier: Rowwen Heze met onderwijs-parodie op 't Is een kwestie van geduld

Even Tot Hier: Rowwen Heze met onderwijs-parodie op 't Is een kwestie van geduld

Monday 15 May 2023 om 09:01

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em>: <em>Rowwen Heze</em> met onderwijs-parodie op <em>'t Is een kwestie van geduld</em> Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Al 20 jaar lang daalt het onderwijsniveau van Nederland. Dat bleek ook dit jaar weer uit het rapport van De Staat van het Onderwijs. De gevolgen hiervan zijn steeds meer te merken. De heren van Even Tot Hier nodigden zanger Rowwen Heze uit en hij zong een onderwijs-parodie op z'n hit 't Is een kwestie van geduld. Bekijk het optreden hierboven. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even Tot Hier: Mia en Dion, een simpel liedje van één minuut met een krachtig slot Bekijk deze video » Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier: Rowwen Heze met onderwijs-parodie op 't Is een kwestie van geduld

Al 20 jaar lang daalt het onderwijsniveau van Nederland. Dat bleek ook dit jaar weer uit het rapport van De Staat van het Onderwijs. De gevolgen hiervan zijn steeds meer te merken. De heren van Even Tot Hier nodigden zanger Rowwen Heze uit en hij zong een onderwijs-parodie op z'n hit 't Is een kwestie van geduld. Bekijk het optreden hierboven.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's