Patty Brard: 'Ron Brandsteder was KWIJT' (Shownieuws)

Patty Brard: 'Ron Brandsteder was KWIJT' (Shownieuws)

Monday 15 May 2023 om 08:41

Wat is er toch met Ron Brandsteder aan de hand? De tv-legende kwam afgelopen weekend niet opdagen bij zijn eigen radioprogramma en de reden daarvoor was nogal onduidelijk. Patty Brard, die in een ver verleden nog met Brandsteder getrouwd is geweest, vertelt: 'Hij was kwijt.'

Paniek
Ze vervolgt: 'Er was eventjes paniek want hij moest een radioshow doen en hij was er niet. Niemand wist waar hij uithing en toen moest Angela Groothuizen onverwacht de show overnemen.' Maar waarom was Brandsteder er dan eigenlijk niet?

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Patty Brard: '<em>Ron Brandsteder</em> was KWIJT' (Shownieuws) Wat is er toch met Ron Brandsteder aan de hand? De tv-legende kwam afgelopen weekend niet opdagen bij zijn eigen radioprogramma en de reden daarvoor was nogal onduidelijk. Patty Brard, die in een ver verleden nog met Brandsteder getrouwd is geweest, vertelt: 'Hij was kwijt.' PaniekZe vervolgt: 'Er was eventjes paniek want hij moest een radioshow doen en hij was er niet. Niemand wist waar hij uithing en toen moest Angela Groothuizen onverwacht de show overnemen.' Maar waarom was Brandsteder er dan eigenlijk niet? Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet Bekijk deze video » WAT!? Matthijs van Nieuwkerk terug bij BNNVARA Bekijk deze video » Rick Evers: 'Eloise van Oranje is alleen succesvol door haar naam, denkt alleen aan zichzelf' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's