Video: William Rutten vertelt over het succes achter Het Perfecte Plaatje en geeft tips

Video: William Rutten vertelt over het succes achter Het Perfecte Plaatje en geeft tips

Zondag 14 mei 2023 om 14:38

In het RTL-programma Het Perfecte Plaatje worden de mooiste plaatjes geschoten door Bekende Nederlanders. Jurylid William Rutten heeft het naar zijn zin in het nieuwste seizoen dat zich in Zuid-Afrika afspeelt. William heeft de allerbekendste mensen van de wereld op de foto gezet. Van Michael Jackson tot Adele. Wat vindt hij zo leuk aan zijn werk? Hij vertelt het in de NOS-video hieronder.

10 mei startte het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Video: William Rutten vertelt over het succes achter <em>Het Perfecte Plaatje</em> en geeft tips In het RTL-programma Het Perfecte Plaatje worden de mooiste plaatjes geschoten door Bekende Nederlanders. Jurylid William Rutten heeft het naar zijn zin in het nieuwste seizoen dat zich in Zuid-Afrika afspeelt. William heeft de allerbekendste mensen van de wereld op de foto gezet. Van Michael Jackson tot Adele. Wat vindt hij zo leuk aan zijn werk? Hij vertelt het in de NOS-video hieronder. 10 mei startte het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Perfecte Plaatje: Leonie ter Braak krijgt het erg warm van deze man Bekijk deze video » ZIEN: Patty Brard komt op voor Eloise van Oranje en trekt sexy badpak aan Bekijk deze video »
TV :
Video: William Rutten vertelt over het succes achter Het Perfecte Plaatje en geeft tips

Actuele video's

Meer actuele video's