Keuringsdienst van waarde over de wereld van oceaanplastic, bekijk de promo

Keuringsdienst van waarde over de wereld van oceaanplastic, bekijk de promo

Op dinsdag 16 mei gaat het in Keuringsdienst van waarde over de wereld van oceaanplastic. Nieuwe spullen van oud plastic, zo uit de zee gevist. We worden overspoeld met spullen van oceaanplastic. Zo koop je met een schoon geweten de zeeën schoon. Maar is het echt zo simpel? Bekijk de promo van deze aflevering hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em> over de wereld van <em>oceaanplastic</em>, bekijk de promo Op dinsdag 16 mei gaat het in Keuringsdienst van waarde over de wereld van oceaanplastic. Nieuwe spullen van oud plastic, zo uit de zee gevist. We worden overspoeld met spullen van oceaanplastic. Zo koop je met een schoon geweten de zeeën schoon. Maar is het echt zo simpel? Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: hoe ecologisch zijn de ecologische schoonmaakmiddelen? Bekijk deze video » Keuringsdienst van waarde: waarom heet een sliptong, een sliptong? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV