Keuringsdienst van waarde: waarom heet een sliptong, een sliptong?

Keuringsdienst van waarde: waarom heet een sliptong, een sliptong?

Tuesday 2 May 2023 om 15:40

Op dinsdag 2 mei gaat het in Keuringsdienst van waarde over de sliptong. Zwemt hij in de zee, dan is het kleine tong. Liggen ze met drie tegelijk op je bord, dan zetten ze er slip voor. Maar niemand weet waarom. Sliptong zou baby zeetong zijn, opgevist vanaf een omgewoelde zeebodem. Hoe dat gaat, wil de 'Keuringsdienst' weten. Bekijk de promo van deze aflevering hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em>: waarom heet een sliptong, een sliptong? Op dinsdag 2 mei gaat het in Keuringsdienst van waarde over de sliptong. Zwemt hij in de zee, dan is het kleine tong. Liggen ze met drie tegelijk op je bord, dan zetten ze er slip voor. Maar niemand weet waarom. Sliptong zou baby zeetong zijn, opgevist vanaf een omgewoelde zeebodem. Hoe dat gaat, wil de 'Keuringsdienst' weten. Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: apenarbeid in je kokosmelk? Bestaat dat? Bekijk deze video » Keuringsdienst van waarde: hoe ecologisch zijn de ecologische schoonmaakmiddelen? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's