Bekijk: bewoners rennen 's nachts in hun ondergoed voor een verdienopdracht in Een Jaar Van Je Leven

Bekijk: bewoners rennen 's nachts in hun ondergoed voor een verdienopdracht in Een Jaar Van Je Leven

Maandag 15 mei 2023 om 16:00

Dat is nog eens een wekker 'Hit me baby one more time'! Midden in de nacht gaat die keihard af, wat ervoor zorgt dat alle bewoners in hun ondergoed de woonkamer in vliegen. Jan Willem valt zelfs over zijn eigen benen.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Bekijk: bewoners rennen 's nachts in hun ondergoed voor een verdienopdracht in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Dat is nog eens een wekker 'Hit me baby one more time'! Midden in de nacht gaat die keihard af, wat ervoor zorgt dat alle bewoners in hun ondergoed de woonkamer in vliegen. Jan Willem valt zelfs over zijn eigen benen. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: geen tieten, geen billen, nog maagd: wiens type is dat? Bekijk deze video » Moraima kan niet hoelahoepen in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik voel mijn billen niet' (video) Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's