Moraima kan niet hoelahoepen in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik voel mijn billen niet' (video)

Moraima kan niet hoelahoepen in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik voel mijn billen niet' (video)

Maandag 15 mei 2023 om 14:25

Eerste scheurtjes tussen Eunice en JW

Moraima wil graag hoelahoepen! Maar dat gaat niet vanzelf, ze voelt haar billen niet en haar borsten zitten in de weg. Meerdere bewoners proberen haar te helpen en doen het voor, zonder succes voor Moraima. Ze gooit het op een andere boeg en begint te 'hoepen' met haar arm in plaats van haar middel. Blijven oefenen Moraima!

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Moraima kan niet hoelahoepen in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Ik voel mijn billen niet' (video) Eerste scheurtjes tussen Eunice en JW Moraima wil graag hoelahoepen! Maar dat gaat niet vanzelf, ze voelt haar billen niet en haar borsten zitten in de weg. Meerdere bewoners proberen haar te helpen en doen het voor, zonder succes voor Moraima. Ze gooit het op een andere boeg en begint te 'hoepen' met haar arm in plaats van haar middel. Blijven oefenen Moraima! Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hierboven de video van Een Jaar Van Je Leven. Bekijk ook Moraima geeft seksadvies aan JW: 'Ik ben seksuologie' in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Sasha heeft duidelijke mening en stoort zich aan Ikea-kastjes, 'lelijk!' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: geen tieten, geen billen, nog maagd: wiens type is dat? Bekijk deze video »

Bekijk hierboven de video van Een Jaar Van Je Leven.

Actuele video's

Meer actuele video's