Hart van Nederland: aansteker-gooier krijgt taakstraf van zestig uur (video)

Hart van Nederland: aansteker-gooier krijgt taakstraf van zestig uur (video)

Maandag 15 mei 2023 om 18:22

<em>Hart van Nederland</em>: aansteker-gooier krijgt taakstraf van zestig uur (video) Een 32-jarige man uit Roelofarendsveen is maandag veroordeeld voor mishandeling wegens het gooien van een aansteker naar Ajacied Davy Klaassen. De politierechter in Dordrecht legde hem een taakstraf op van zestig uur, waarvan dertig uur voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk: ambulance met patiënt erin botst met twee auto's in Rotterdam Bekijk deze video » Hart van Nederland: ruzie in Almere loopt uit de hand, meerdere schoten gelost (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 32-jarige man uit Roelofarendsveen is maandag veroordeeld voor mishandeling wegens het gooien van een aansteker naar Ajacied Davy Klaassen. De politierechter in Dordrecht legde hem een taakstraf op van zestig uur, waarvan dertig uur voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's