Waldemar Torenstra depressief tijdens opnames Ondersteboven Van De Amerika's (Koffietijd)

Waldemar Torenstra depressief tijdens opnames Ondersteboven Van De Amerika's (Koffietijd)

Dinsdag 16 mei 2023 om 12:28

Waldemar Torenstra roadtript door Amerika voor zijn nieuwe programma Ondersteboven Van De Amerika's. Dinsdag is hij te gast in Koffietijd en heeft hij het uitgebreid over deze NPO-docuserie. Bekijk het fragment hieronder.

Pijnlijke situaties
Waldemar Torenstra reisde voor deze documentaire door Noord- en Zuid-Amerika op zoek naar oude culturen. Hoe heeft hij dit ervaren? Hij vertelt even depressief te zijn geweest door de pijnlijke verhalen.

De docuserie Ondersteboven Van De Amerika's is iedere zaterdag te zien op NPO 2 om 20.30 uur. Je kunt de leukste fragmenten en afleveringen van Ondersteboven Van De Amerika's terugkijken via Gids.tv.

<em>Waldemar Torenstra</em> depressief tijdens opnames <em>Ondersteboven Van De Amerika's</em> (<em>Koffietijd</em>) Waldemar Torenstra roadtript door Amerika voor zijn nieuwe programma Ondersteboven Van De Amerika's. Dinsdag is hij te gast in Koffietijd en heeft hij het uitgebreid over deze NPO-docuserie. Bekijk het fragment hieronder. Pijnlijke situatiesWaldemar Torenstra reisde voor deze documentaire door Noord- en Zuid-Amerika op zoek naar oude culturen. Hoe heeft hij dit ervaren? Hij vertelt even depressief te zijn geweest door de pijnlijke verhalen. De docuserie Ondersteboven Van De Amerika's is iedere zaterdag te zien op NPO 2 om 20.30 uur. Je kunt de leukste fragmenten en afleveringen van Ondersteboven Van De Amerika's terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Ruzie Sara en Roderik in Five Live over seks: ‘Kan me niet schelen waar jij ‘m in hangt’ Bekijk deze video » Waldemar Torenstra verklapt komst tweede seizoen Five Live: "Gevraagd agenda vrij te houden" Bekijk deze video »
TV :
Waldemar Torenstra depressief tijdens opnames Ondersteboven Van De Amerika's (Koffietijd)


Actuele video's

Meer actuele video's