Chantal Janzen over haar seksleven: 'Kwaliteit over kwantiteit' (video)

Chantal Janzen over haar seksleven: 'Kwaliteit over kwantiteit' (video)

Dinsdag 16 mei 2023 om 16:04

Kwaliteit over kwantiteit! Chantal Janzen heeft regelmatig tv-projecten waar ze langere tijd aan moet werken en dat heeft zo zijn invloed op haar seksleven. De presentatrice geeft toe dat haar seksleven geregeld op een laag pitje staat door haar drukke agenda, maar ze maakt zich hier geen zorgen om. "Dat is dan maar zo", aldus Chantal.

Chantals manier
Volgens Chantal is er maar één ding belangrijk op dit gebied en dat is dat zowel zij als Marco blij is met de frequentie in hun seksleven. "Wij doen niet aan, zoals ik laatst van iemand hoorde, vaste dagen. En we maken ons al helemaal niet druk over wat anderen daarvan vinden."

Bekijk hieronder een eerdere video over de Meilandjes en Chantal.

<em>Chantal Janzen</em> over haar seksleven: 'Kwaliteit over kwantiteit' (video) Kwaliteit over kwantiteit! Chantal Janzen heeft regelmatig tv-projecten waar ze langere tijd aan moet werken en dat heeft zo zijn invloed op haar seksleven. De presentatrice geeft toe dat haar seksleven geregeld op een laag pitje staat door haar drukke agenda, maar ze maakt zich hier geen zorgen om. "Dat is dan maar zo", aldus Chantal. Chantals manierVolgens Chantal is er maar één ding belangrijk op dit gebied en dat is dat zowel zij als Marco blij is met de frequentie in hun seksleven. "Wij doen niet aan, zoals ik laatst van iemand hoorde, vaste dagen. En we maken ons al helemaal niet druk over wat anderen daarvan vinden." Bekijk hieronder een eerdere video over de Meilandjes en Chantal. __ Bekijk hieronder de post op Instagram.__ Bekijk ook Chantal Janzen voelt zich een loser na Beat The Champions-uitleg Devrim Aslan Bekijk deze video » Chantal Janzen deelt op Moederdag intieme beelden uit haar fotoalbum Bekijk deze video » Chantal komt op grappige manier achter Anita Meyers nummers tijdens Chantals Pyjama Party Bekijk deze video »
TV :
Chantal Janzen over haar seksleven: 'Kwaliteit over kwantiteit' (video)

__ Bekijk hieronder de post op Instagram.__

Actuele video's

Meer actuele video's