Mirthe is Eunice spuugzat in Een Jaar Van Je Leven: 'KUT wijf!'

Mirthe is Eunice spuugzat in Een Jaar Van Je Leven: 'KUT wijf!'

Woensdag 17 mei 2023 om 14:57

Mirthe is in gesprek met Jan-Willem over het eten, wanneer zij wordt onderbroken door Eunice. Mirthe spreekt haar hierop aan, wat leidt tot ruzie aan tafel. Eunice rent boos weg van de tafel en Mirthe gooit alle papieren woest op de grond en begint te vloeken. Ze trekt flink de aandacht wanneer meerdere bewoners op haar afstormen.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Mirthe is Eunice spuugzat in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'KUT wijf!' Mirthe is in gesprek met Jan-Willem over het eten, wanneer zij wordt onderbroken door Eunice. Mirthe spreekt haar hierop aan, wat leidt tot ruzie aan tafel. Eunice rent boos weg van de tafel en Mirthe gooit alle papieren woest op de grond en begint te vloeken. Ze trekt flink de aandacht wanneer meerdere bewoners op haar afstormen. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's