Babette zit achter Jasper aan: 'Oh, wat ruik je lekker!' (video)

Babette zit achter Jasper aan: 'Oh, wat ruik je lekker!' (video)

Maandag 22 mei 2023 om 17:25

Jasper laat zijn nieuwe luchtje ruiken aan Babette in Een Jaar Van Je Leven. Babette springt op en slaat haar armen om hem heen. Jasper schrikt er van, waardoor Babette hard begint te lachen. Wendy, die ook aanwezig is bij deze opvallende actie: "Kijk uit hoor Jasper, ze heeft last van haar hormonen."

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

<em>Babette</em> zit achter <em>Jasper</em> aan: 'Oh, wat ruik je lekker!' (video) Jasper laat zijn nieuwe luchtje ruiken aan Babette in Een Jaar Van Je Leven. Babette springt op en slaat haar armen om hem heen. Jasper schrikt er van, waardoor Babette hard begint te lachen. Wendy, die ook aanwezig is bij deze opvallende actie: "Kijk uit hoor Jasper, ze heeft last van haar hormonen." Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. __Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van [Een Jaar Van Je Leven terugkijken Bekijk ook Bekijk driftbui Peter Gillis tijdens interview: "Stop met filmen!" Bekijk deze video » ZIEN: Johan Derksen in promo Marcel & Gijs Bekijk deze video » Bekijk: Martien scheurt over de weg in grote bus in Chateau Meiland 'Dan gaat ie kantelen' Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

__Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van [Een Jaar Van Je Leven terugkijken

Actuele video's

Meer actuele video's