Hart van Nederland: geen treinen van en naar Amsterdam Centraal door storing (video)

Hart van Nederland: geen treinen van en naar Amsterdam Centraal door storing (video)

Zondag 4 juni 2023 om 19:20

<em>Hart van Nederland</em>: geen treinen van en naar Amsterdam Centraal door storing (video) Vanwege een storing bij ProRail rijden er geen treinen op de trajecten van en naar Amsterdam Centraal. Dat meldt de NS. De storing is volgens een woordvoerster bij een verkeersleidingspost. Het is nog niet bekend hoe lang het duurt voordat de problemen zijn verholpen, meldt Hart van Nederland. Fans van Harry Styles moeten volgens de site goed hun reis plannen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Grote kettingbotsing op A67, zeven auto's betrokken Bekijk deze video » Zien: fans staan al dagen in de rij voor concert Harry Styles in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Bewoners in shock door Joan Muyskenweg-brand: "Trouwjurk, ringen, alles weg" Bekijk deze video »
Nieuws :

Vanwege een storing bij ProRail rijden er geen treinen op de trajecten van en naar Amsterdam Centraal. Dat meldt de NS. De storing is volgens een woordvoerster bij een verkeersleidingspost. Het is nog niet bekend hoe lang het duurt voordat de problemen zijn verholpen, meldt Hart van Nederland. Fans van Harry Styles moeten volgens de site goed hun reis plannen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's