Nieuwe leader Massa is Kassa: 'Ons' Wendy maakt haar opwachting

Nieuwe leader Massa is Kassa: 'Ons' Wendy maakt haar opwachting

Nieuwe leader Massa is Kassa: <em>'Ons' Wendy</em> maakt haar opwachting Wendy van Hout, vooral bekend als de nieuwe vriendin van Peter Gillis of 'de nieuwe Nicol', is direct al te zien in de nieuwe leader van Massa is Kassa. Ze hoort al helemaal bij de familie want ze wordt liefkozend omschreven als 'Ons Wendy'. De nieuwe leader van Massa is Kassa zie je hieronder. In de video hierboven zie je hoe Wendy werd voorgesteld aan de kinderen van Peter. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen) Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook Nieuwe vriendin Peter Gillis, Wendy, is geen golddigger: 'Ze wil haar eigen boontjes doppen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Breaking: Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling Bekijk deze video » Rutger Bregman: 'Max Verstappen werkt alleen voor zichzelf, stop met juichen' (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wendy van Hout, vooral bekend als de nieuwe vriendin van Peter Gillis of 'de nieuwe Nicol', is direct al te zien in de nieuwe leader van Massa is Kassa. Ze hoort al helemaal bij de familie want ze wordt liefkozend omschreven als 'Ons Wendy'.

De nieuwe leader van Massa is Kassa zie je hieronder. In de video hierboven zie je hoe Wendy werd voorgesteld aan de kinderen van Peter.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV