Zien: eerste Bruce Springsteen-fans arriveren in Landgraaf op Megaland

Zien: eerste Bruce Springsteen-fans arriveren in Landgraaf op Megaland

Zien: eerste <em>Bruce Springsteen</em>-fans arriveren in <em>Landgraaf</em> op <em>Megaland</em> Bruce Springsteen treed zondag op in Landgraaf en de eerste fans waren gisteren al gearriveerd. Zij willen alleen het allerbeste plekje, maar ook zijn ze aanwezig om te genieten van elkaars gezelschap en hun gedeelde Springsteen-ervaringen. Bekijk de beelden hiervan hierboven. Straten afgeslotenBruce and The E-Street Band staan vandaag op Megaland. Bij dit evenement worden zeer veel bezoekers verwacht. Daarom is op 11 en 12 juni een aantal straten afgesloten voor verkeer en zijn enkele speciale regels van kracht, schrijft gemeente Landgraaf op hun website. Bekijk in de YouTube-video hierboven hoe deze trouwe aanhangers al vroeg voor de poorten van Megaland in Landgraaf staan. Bekijk ook Laatste concert Bruce Springsteen in Landgraaf: "Hij is zo lekker zichzelf" Bekijk deze video »
Show :
Zien: eerste Bruce Springsteen-fans arriveren in Landgraaf op Megaland
Zondag 11 juni 2023 om 12:09

Bruce Springsteen treed zondag op in Landgraaf en de eerste fans waren gisteren al gearriveerd. Zij willen alleen het allerbeste plekje, maar ook zijn ze aanwezig om te genieten van elkaars gezelschap en hun gedeelde Springsteen-ervaringen. Bekijk de beelden hiervan hierboven.

Straten afgesloten
Bruce and The E-Street Band staan vandaag op Megaland. Bij dit evenement worden zeer veel bezoekers verwacht. Daarom is op 11 en 12 juni een aantal straten afgesloten voor verkeer en zijn enkele speciale regels van kracht, schrijft gemeente Landgraaf op hun website.

Bekijk in de YouTube-video hierboven hoe deze trouwe aanhangers al vroeg voor de poorten van Megaland in Landgraaf staan.

Actuele video's

Meer actuele video's