Opium op Oerol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opium op Oerol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opium op Oerol gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ook dit jaar wordt op het Waddeneiland Terschelling weer de culturele week Oerol georganiseerd. Het programma Opium is weer de hele week aanwezig op het festival. Cornald Maas bevraagt mediamakers en cultuurbewakers over hun persoonlijke voorkeuren. Moeder en dochterCornald Maas ontvangt in de eerste aflevering moeder en dochter Hedy d'Ancona en Haddasah de Boer, met wie hij praat over hun culturele belangstelling. Zij bezoeken een theater - of muziekvoorstelling waarover met Cornald Maas aan tafel wordt doorgepraat. Bijzondere actsZangeres S10 treedt dagelijks op en zingt met onder anderen Wende Snijders en zangeres Froukje een duet. Radiopresentator en podcastmaker Carolien Borgers maakt reportages vanaf het festival: over bijzondere acts, vernieuwende makers, innovatieve theatervormen en muziektrends.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Ook dit jaar wordt op het Waddeneiland Terschelling weer de culturele week Oerol georganiseerd. Het programma Opium is weer de hele week aanwezig op het festival. Cornald Maas bevraagt mediamakers en cultuurbewakers over hun persoonlijke voorkeuren.

Moeder en dochter
Cornald Maas ontvangt in de eerste aflevering moeder en dochter Hedy d'Ancona en Haddasah de Boer, met wie hij praat over hun culturele belangstelling. Zij bezoeken een theater - of muziekvoorstelling waarover met Cornald Maas aan tafel wordt doorgepraat.

Bijzondere acts
Zangeres S10 treedt dagelijks op en zingt met onder anderen Wende Snijders en zangeres Froukje een duet. Radiopresentator en podcastmaker Carolien Borgers maakt reportages vanaf het festival: over bijzondere acts, vernieuwende makers, innovatieve theatervormen en muziektrends.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opium op Oerol

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV