Lang Leve de Liefde: Romy tilt haar date van 83 kilo op, waarom?

Lang Leve de Liefde: Romy tilt haar date van 83 kilo op, waarom?

Lang Leve de Liefde: <em>Romy</em> tilt haar date van 83 kilo op, waarom? Luuk doet zijn date een bijzonder verzoek: 'Til mij op en geef mij een complimentje terwijl ik in de lucht hang.' Daar moet Romy nogal om lachen maar toch draait ze er vervolgens haar hand niet voor om, het feit dat haar date 83 kilo weegt blijkt geen enkel probleem. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Gênant: Karin (De Scheetjes) snapt niet dat haar Lang Leve de Liefde-date haar niet herkent Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: wat vindt Hanneke van zweepjes in de slaapkamer? Bekijk deze video »
TV :
Maandag 12 juni 2023 om 11:53

Luuk doet zijn date een bijzonder verzoek: 'Til mij op en geef mij een complimentje terwijl ik in de lucht hang.' Daar moet Romy nogal om lachen maar toch draait ze er vervolgens haar hand niet voor om, het feit dat haar date 83 kilo weegt blijkt geen enkel probleem.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's