Gênant: Karin (De Scheetjes) snapt niet dat haar Lang Leve de Liefde-date haar niet herkent

Gênant: Karin (De Scheetjes) snapt niet dat haar Lang Leve de Liefde-date haar niet herkent

Vrijdag 9 juni 2023 om 10:25

Karin, die jaren geleden te zien was in het SBS6-programma 'De Scheetjes', vraagt haar date in Lang Leve de Liefde of hij haar misschien ergens van herkent. Dat blijkt niet zo te zijn waarna ze doorvraagt: 'Je kent me nergens van?'

Gênant
Vervolgens wordt het nogal gênant want Karin lijkt echt te denken dat ze een BN'er is: 'Echt waar niet? Oh. Ken je de Scheetjes niet? Oh... ernstig.' Haar date Marcel heeft echter echt totaal geen idee wie ze is.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Gênant: Karin (<em>De Scheetjes</em>) snapt niet dat haar Lang Leve de Liefde-date haar niet herkent Karin, die jaren geleden te zien was in het SBS6-programma 'De Scheetjes', vraagt haar date in Lang Leve de Liefde of hij haar misschien ergens van herkent. Dat blijkt niet zo te zijn waarna ze doorvraagt: 'Je kent me nergens van?' GênantVervolgens wordt het nogal gênant want Karin lijkt echt te denken dat ze een BN'er is: 'Echt waar niet? Oh. Ken je de Scheetjes niet? Oh... ernstig.' Haar date Marcel heeft echter echt totaal geen idee wie ze is. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Karin (De Scheetjes) gaat op date met Marcel Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Arno en Jolanda's gedeelde hobby is eierballen maken!? Bekijk deze video » Nieuwe single André Hazes: 'Benadert de teksten van zijn vader' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's