Ajax-fans in opstand tegen aanstelling trainer Maurice Steijn: 'RVC had in moeten grijpen'

Ajax-fans in opstand tegen aanstelling trainer Maurice Steijn: 'RVC had in moeten grijpen'

<em>Ajax-fans</em> in opstand tegen aanstelling trainer <em>Maurice Steijn</em>: 'RVC had in moeten grijpen' Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv. Ajax-fans laten massaal van zich horenSupporters van Ajax kunnen het haast niet geloven dat Maurice Steijn topkandidaat is om de nieuwe hoofdtrainer te worden van de Amsterdammers. Dit seizoen presteerde de 49-jarige Steijn voortreffelijk met Sparta Rotterdam, maar toch zorgt het nieuws voor de nodige opstand op sociale media. Lees hieronder een aantal tweets over de eventuele aanstelling van Maurice Steijn als hoofdtrainer bij Ajax. Maurice Steijn:- 2 min speeltijd in seizoen 22/23 voor tieners- Speelstijl op basis van lange bal op spits- Geen Europese ervaring- Volgens xG ranglijst 10e geëindigd ipv 6e- Slechte reputatie bij ex-clubs vanwege werkwijzeHoe past dit in de profielschets Mislintat? #Ajax— De Ajax Tacticus (@meerdaneenspel) June 12, 2023 Laatste wat ik erover zeg: oprecht in shock van Maurice Steijn naar Ajax. Vergelijkingen met Ten Hag slaan nergens op. Dat je op als Ajax zijnde in deze fase van de club met Steijn aan komt zetten is op geen enkele manier goed te praten. RVC had in moeten grijpen.— Chev (@ChevanAFCA) June 12, 2023 Hou toch op met me. Je laat Bosz lopen die maanden lang beschikbaar was om straks met Maurice Steijn aan te komen. Dat zou pas triest zijn...— Kev ?? (@Kev2000_NL) June 11, 2023 Bekijk het fragment uit Veronica Offside met Maurice Steijn hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Jurriën Timber doet geheimzinnig over transfer: 'Dat durf ik niet te zeggen' Bekijk deze video » Kersverse PSV-trainer Peter Bosz spreekt duidelijke taal: 'Doel is kampioen worden' Bekijk deze video »
Voetbal :
Ajax-fans in opstand tegen aanstelling trainer Maurice Steijn: 'RVC had in moeten grijpen'
Maandag 12 juni 2023 om 17:55

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv.

Ajax-fans laten massaal van zich horen
Supporters van Ajax kunnen het haast niet geloven dat Maurice Steijn topkandidaat is om de nieuwe hoofdtrainer te worden van de Amsterdammers. Dit seizoen presteerde de 49-jarige Steijn voortreffelijk met Sparta Rotterdam, maar toch zorgt het nieuws voor de nodige opstand op sociale media. Lees hieronder een aantal tweets over de eventuele aanstelling van Maurice Steijn als hoofdtrainer bij Ajax.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside met Maurice Steijn hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's