Maurice Steijn vindt Pierre van Hooijdonk een lul: 'Altijd een dubbele agenda' (video)

Maurice Steijn vindt Pierre van Hooijdonk een lul: 'Altijd een dubbele agenda' (video)

Maandag 13 maart 2023 om 20:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Maurice Steijn heeft maandag stevige uitspraken gedaan in de voetbal-talkshow Veronica Offside over Pierre van Hooijdonk.

Tekst gaat verder onder de video.

Maurice Steijn vindt <em>Pierre van Hooijdonk</em> een lul: 'Altijd een dubbele agenda' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Maurice Steijn heeft maandag stevige uitspraken gedaan in de voetbal-talkshow Veronica Offside over Pierre van Hooijdonk. Tekst gaat verder onder de video. 'Zielig'Sparta-trainer Maurice Steijn is te gast in Veronica Offside en krijgt van Wilfred Genee direct een prikkelende vraag: 'Vind jij Pierre van Hooijdonk een lul?' De trainer reageert bevestigend. 'Pierre is natuurlijk super rancuneus richting mij omdat ik ooit zijn zoontje niet altijd opstelde. (...) Hij voelt zich geroepen om te pas en te onpas mij en Sparta naar beneden te halen en dat is een beetje lachwekkend en zielig aan het worden. (...) Hij heeft altijd een dubbele agenda.' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

'Zielig'
Sparta-trainer Maurice Steijn is te gast in Veronica Offside en krijgt van Wilfred Genee direct een prikkelende vraag: 'Vind jij Pierre van Hooijdonk een lul?' De trainer reageert bevestigend. 'Pierre is natuurlijk super rancuneus richting mij omdat ik ooit zijn zoontje niet altijd opstelde. (...) Hij voelt zich geroepen om te pas en te onpas mij en Sparta naar beneden te halen en dat is een beetje lachwekkend en zielig aan het worden. (...) Hij heeft altijd een dubbele agenda.'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's