Zeeman confronteert: weer confrontatie met Jeroen, die nog veel meer mensen oplicht

Zeeman confronteert: weer confrontatie met Jeroen, die nog veel meer mensen oplicht

Maandag 5 december 2022 om 14:58

Dinsdag zie je iets unieks in Zeeman confronteert, want Thijs Zeeman gaat namelijk voor het eerst een deel 2 maken over een bepaald onderwerp. Oplichter Jeroen maakt namelijk veel meer slachtoffers dan eerder werd gedacht, ze tellen inmiddels al twintig gedupeerden. “Dus een nieuwe confrontatie met Jeroen”, zegt Zeeman in een aankondiging. “Maar ook een zoektocht naar een manier om ervoor te zorgen dat we niet de enigen zijn die achter Jeroen aan zitten. Maar ook politie en justitie.”

Bekijk de aankondiging voor Zeeman confronteert hieronder.

Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zeeman confronteert</em>: weer confrontatie met Jeroen, die nog veel meer mensen oplicht Dinsdag zie je iets unieks in Zeeman confronteert, want Thijs Zeeman gaat namelijk voor het eerst een deel 2 maken over een bepaald onderwerp. Oplichter Jeroen maakt namelijk veel meer slachtoffers dan eerder werd gedacht, ze tellen inmiddels al twintig gedupeerden. “Dus een nieuwe confrontatie met Jeroen”, zegt Zeeman in een aankondiging. “Maar ook een zoektocht naar een manier om ervoor te zorgen dat we niet de enigen zijn die achter Jeroen aan zitten. Maar ook politie en justitie.” Bekijk de aankondiging voor Zeeman confronteert hieronder. Zeeman confronteert is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag in Zeeman Confronteert: 'Mega-manipulator Saul wordt ontmaskerd Bekijk deze video » Zeeman Confronteert: hoe gaat het nu met de slachtoffers van meestermanipulator Saul? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's