Peter Gillis geeft Wendy hometour door MEGA villa: "Ik ga hier verdwalen denk ik"

Peter Gillis geeft Wendy hometour door MEGA villa: "Ik ga hier verdwalen denk ik"

<em>Peter Gillis</em> geeft <em>Wendy</em> hometour door MEGA villa: &quot;Ik ga hier verdwalen denk ik&quot; Massa is kassa: Peter stelt Wendy voor aan zijn kinderen In de nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa Is Kassa wordt er definitief afscheid genomen van Peters ex-vriendin Nicol. Zij staat nog op alle uitingen van de vakantieparken. Hoog tijd om deze te vervangen, vindt Peter. Rondleiding voor de villaOok zien we de hometour met Peters nieuwe vriendin Wendy. Ze weet niet wat ze ziet en wil graag bij hem komen wonen in de gigantische villa. Bekijk het fragment hieronder in de Instagrampost. Hierboven zie je een Shownieuws-video met de tijdlijn van Peter Gillis z'n mishandelingszaak. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Wendy vraagt Peter in Massa is Kassa: 'Spuit jij met wc-spray in huis?' Bekijk deze video » Pikante Nicol Kremers: 'Ik ga aan het werk' (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 13 juni 2023 om 13:22

Massa is kassa: Peter stelt Wendy voor aan zijn kinderen

In de nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa Is Kassa wordt er definitief afscheid genomen van Peters ex-vriendin Nicol. Zij staat nog op alle uitingen van de vakantieparken. Hoog tijd om deze te vervangen, vindt Peter.

Rondleiding voor de villa
Ook zien we de hometour met Peters nieuwe vriendin Wendy. Ze weet niet wat ze ziet en wil graag bij hem komen wonen in de gigantische villa. Bekijk het fragment hieronder in de Instagrampost.

Hierboven zie je een Shownieuws-video met de tijdlijn van Peter Gillis z'n mishandelingszaak.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's