Heftig: RTL-weerman Reinier van den Berg krijgt doodsbedreigingen

Heftig: RTL-weerman Reinier van den Berg krijgt doodsbedreigingen

Heftig: RTL-weerman <em>Reinier van den Berg</em> krijgt doodsbedreigingen Reinier van den Berg bij Renze: "We moeten ons wapenen tegen het nieuwe klimaat" RTL-weerman Reinier van den Berg deelt vandaag zeer heftig nieuws. Hij krijgt namelijk doodsbedreigingen, zo vertelt hij in de VARAgids. HypocrietReinier is naast weerman bij RTL, ook specialist op het gebied van klimaat en duurzaamheid. Hij spreekt zich vaak uit over de gevolgen van kilmaatverandering en de opwarming van de aarde en dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen: "Ik krijg veel bagger over me heen, tot en met bedreigingen aan toe. Dat is echt niet voor de poes", laat hij weten. De weerman wordt ook vaak uitgemaakt voor "hypocriet" en "leugenaar", schrijft Shownieuws op hun website. Bekijk hieronder een post van Reinier die het weer presenteert en zie hierboven het weerbericht van vandaag, dinsdag 13 juni 2023. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Cas Meijer (@cm_weer) Bekijk ook Reinier van den Berg bij Renze: "We moeten ons wapenen tegen het nieuwe klimaat" Bekijk deze video » Op1 gemist? Reinier van den Berg over verandering Nederlands klimaat Bekijk deze video »
Show :
Heftig: RTL-weerman Reinier van den Berg krijgt doodsbedreigingen
Dinsdag 13 juni 2023 om 15:36

Reinier van den Berg bij Renze: "We moeten ons wapenen tegen het nieuwe klimaat"

RTL-weerman Reinier van den Berg deelt vandaag zeer heftig nieuws. Hij krijgt namelijk doodsbedreigingen, zo vertelt hij in de VARAgids.

Hypocriet
Reinier is naast weerman bij RTL, ook specialist op het gebied van klimaat en duurzaamheid. Hij spreekt zich vaak uit over de gevolgen van kilmaatverandering en de opwarming van de aarde en dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen: "Ik krijg veel bagger over me heen, tot en met bedreigingen aan toe. Dat is echt niet voor de poes", laat hij weten. De weerman wordt ook vaak uitgemaakt voor "hypocriet" en "leugenaar", schrijft Shownieuws op hun website. Bekijk hieronder een post van Reinier die het weer presenteert en zie hierboven het weerbericht van vandaag, dinsdag 13 juni 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's