Dit is de nieuwe notaris van Kopen Zonder Kijken: Waarom is Sandra gestopt?

Dit is de nieuwe notaris van Kopen Zonder Kijken: Waarom is Sandra gestopt?

In het populaire programma Kopen Zonder Kijken is de notaris Sandra Viveen iedere aflevering aanwezig om de deelnemers het koopcontract te laten tekenen. Maar vanaf nu is Sandra niet meer te zien, notaris Peter neemt namelijk haar plekje over. Peter is heel blij met zijn nieuwe functie, maar waarom is Sandra gestopt? "Sandra heeft andere werkzaamheden erbij gekregen en vond het steeds moeilijker om de planning rond te krijgen" vertelt Peter tegen RTL Boulevard.

Dit is de nieuwe notaris van <em>Kopen Zonder Kijken</em>: Waarom is Sandra gestopt? In het populaire programma Kopen Zonder Kijken is de notaris Sandra Viveen iedere aflevering aanwezig om de deelnemers het koopcontract te laten tekenen. Maar vanaf nu is Sandra niet meer te zien, notaris Peter neemt namelijk haar plekje over. Peter is heel blij met zijn nieuwe functie, maar waarom is Sandra gestopt? "Sandra heeft andere werkzaamheden erbij gekregen en vond het steeds moeilijker om de planning rond te krijgen" vertelt Peter tegen RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Martijn Krabbé laat Charissa schrikken, lachen én huilen in Kopen Zonder Kijken Bekijk deze video » Kopen zonder Kijken: Hein en Quirine zien welk huis ze hebben gekocht Bekijk deze video » 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': hebben Sicco en Tessa aanpassingen gedaan aan woning? Bekijk deze video »
TV :
Dit is de nieuwe notaris van Kopen Zonder Kijken: Waarom is Sandra gestopt?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV