Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa moet redelijk definitief afscheid genomen worden van Nicol, want de statieportretten worden op alle parken vervangen. En daar staat natuurlijk ook Wendy vanaf nu op! Alle fragmenten uit deze uitzending Peter Gillis geeft Wendy hometour door MEGA villa: "Ik ga hier verdwalen denk ik" Bekijk deze video » StatieportrettenHet is nog maar eventjes geleden dat Peter en Nicol uit elkaar zijn gegaan, maar de familie Gillis heeft al lang afscheid genomen van Nicol. En daarom moeten er nieuwe staatsieportretten gemaakt worden voor de banners die in alle parken komen te hangen. Daar hoort Wendy nu natuurlijk bij. GanzenpasZoon Mark gaat aan de slag met de collectie oude motoren van ons Pap. Ruud moet het schoonmaakteam aan het werk zetten, iets wat niet zo makkelijk is als het klinkt. En Wendy krijgt voor het eerst villa Ganzenpas te zien.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa moet redelijk definitief afscheid genomen worden van Nicol, want de statieportretten worden op alle parken vervangen. En daar staat natuurlijk ook Wendy vanaf nu op!

Statieportretten
Het is nog maar eventjes geleden dat Peter en Nicol uit elkaar zijn gegaan, maar de familie Gillis heeft al lang afscheid genomen van Nicol. En daarom moeten er nieuwe staatsieportretten gemaakt worden voor de banners die in alle parken komen te hangen. Daar hoort Wendy nu natuurlijk bij.

Ganzenpas
Zoon Mark gaat aan de slag met de collectie oude motoren van ons Pap. Ruud moet het schoonmaakteam aan het werk zetten, iets wat niet zo makkelijk is als het klinkt. En Wendy krijgt voor het eerst villa Ganzenpas te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV