Angstaanjagende beelden: 'baby' hangt uit rijdende auto op weg in IJmuiden

Angstaanjagende beelden: 'baby' hangt uit rijdende auto op weg in IJmuiden

Donderdag 15 juni 2023 om 14:33

Op de weg bij IJmuiden heeft een opvallend incident plaatsgevonden, waarbij de bijrijder van een blauwe Dacia haar raam opende tijdens het rijden en daarna onverwachts een 'baby' uit het raam stak. Deze verontrustende gebeurtenis zorgde voor enorme verbijstering en verontwaardiging bij omstanders.

Tekst gaat verder onder de video.

Angstaanjagende beelden: <em>'baby'</em> hangt uit rijdende auto op weg in <em>IJmuiden</em> Op de weg bij IJmuiden heeft een opvallend incident plaatsgevonden, waarbij de bijrijder van een blauwe Dacia haar raam opende tijdens het rijden en daarna onverwachts een 'baby' uit het raam stak. Deze verontrustende gebeurtenis zorgde voor enorme verbijstering en verontwaardiging bij omstanders. Tekst gaat verder onder de video. Reactie politieDe politie plaatste kort na het zien van de video een bericht op Twitter: "Wij zijn vanavond geïnformeerd over een video op Dumpert. Hierop is te zien dat een baby uit het raam van een rijdende auto hangt. Hebben wij direct opgepakt. Blijkt een pop. Doe dit soort dingen niet. Het laat mensen schrikken en kan voor (verkeers)gevaarlijke situaties zorgen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Oproep getuigen dodelijk ongeval fietser en busje in Rotterdam zich te melden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Tragisch: voetganger overleden na aanrijding door tram in Utrecht Bekijk deze video »
Viral :

Reactie politie
De politie plaatste kort na het zien van de video een bericht op Twitter: "Wij zijn vanavond geïnformeerd over een video op Dumpert. Hierop is te zien dat een baby uit het raam van een rijdende auto hangt. Hebben wij direct opgepakt. Blijkt een pop. Doe dit soort dingen niet. Het laat mensen schrikken en kan voor (verkeers)gevaarlijke situaties zorgen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's