Tragisch: voetganger overleden na aanrijding door tram in Utrecht

Tragisch: voetganger overleden na aanrijding door tram in Utrecht

Woensdag 14 juni 2023 om 19:40

Heftige beelden: tientallen migranten overleden door schipbreuk voor Griekse kust

In Utrecht is een voetganger overleden na een aanrijding met een tram en ‘mogelijk ook een auto’. Dat meldt de politie. Naast de overleden voetganger is niemand gewond geraakt. De toedracht van het ongeluk is nog niet bekend. Volgens de politie hebben veel mensen het ongeluk gezien en wordt slachtofferhulp aangeboden. De omgeving van het ongeval is ruim afgezet en de weg is ook deels afgesloten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Tragisch: voetganger overleden na aanrijding door tram in <em>Utrecht</em> Heftige beelden: tientallen migranten overleden door schipbreuk voor Griekse kust In Utrecht is een voetganger overleden na een aanrijding met een tram en ‘mogelijk ook een auto’. Dat meldt de politie. Naast de overleden voetganger is niemand gewond geraakt. De toedracht van het ongeluk is nog niet bekend. Volgens de politie hebben veel mensen het ongeluk gezien en wordt slachtofferhulp aangeboden. De omgeving van het ongeval is ruim afgezet en de weg is ook deels afgesloten. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Drama bij Vinkeveense Plassen: zwemmer overleden (video) Bekijk deze video » Zo maak je colabroccoli op de barbecue, Pierre Wind legt het uit (video) Bekijk deze video » Mysterieuze dood in Vlissingen: Politie start onderzoek naar onverwacht overlijden Bekijk deze video » Groot drama in Lisse: betonblok valt op bouwvakker (video) Bekijk deze video » Video: 71-jarige Nederlander vervolgd voor moord op 11-jarig Brits meisje in Frankrijk Bekijk deze video » Vader slachtoffer van John S spreekt hem in tranen aan: 'Klootzak!' (video) Bekijk deze video » Oproep getuigen dodelijk ongeval fietser en busje in Rotterdam zich te melden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's