Video: Kind vermist en levenloos aangetroffen bij recreatiegebied in Friesland

Video: Kind vermist en levenloos aangetroffen bij recreatiegebied in Friesland

Zaterdag 17 juni 2023 om 21:45

Bij een strandje aan de Paviljoenwei in recreatiegebied De Potten, grenzend aan het Sneekermeer, is een tragisch incident gebeurd. Een kind raakte vermist en werd later levenloos aangetroffen. Het gaat volgens Omroep Friesland om een jongetje uit Offingawier bij Sneek.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Kind</em> vermist en levenloos aangetroffen bij recreatiegebied in <em>Friesland</em> Bij een strandje aan de Paviljoenwei in recreatiegebied De Potten, grenzend aan het Sneekermeer, is een tragisch incident gebeurd. Een kind raakte vermist en werd later levenloos aangetroffen. Het gaat volgens Omroep Friesland om een jongetje uit Offingawier bij Sneek. Tekst gaat verder onder de video. Reactie politieNa een zoektocht door hulpdiensten werd het vermiste kind uiteindelijk in het water aangetroffen. Omroep Friesland rapporteert dat duikers en omstanders een menselijke ketting vormden om te helpen bij de zoekactie, waardoor het jongetje kon worden gevonden. Helaas meldt de politie op Twitter dat ondanks de inspanningen van de hulpverleners, het kind niet meer kon worden gered. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: peuter (2) verdrinkt in sloot in Huizen (video) Bekijk deze video » Tragedie: 13-jarig meisje verdronken in recreatieplas Bekijk deze video »
Nieuws :

Reactie politie
Na een zoektocht door hulpdiensten werd het vermiste kind uiteindelijk in het water aangetroffen. Omroep Friesland rapporteert dat duikers en omstanders een menselijke ketting vormden om te helpen bij de zoekactie, waardoor het jongetje kon worden gevonden. Helaas meldt de politie op Twitter dat ondanks de inspanningen van de hulpverleners, het kind niet meer kon worden gered.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's