Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Presentator Art Rooijakkers gaat in de laatste aflevering van dit seizoen op bezoek bij de diva van de vaderlandse kleinkunst: Simone Kleinsma. Op vrijdag heeft zij een eigen interviewprogramma, nu wordt ze zelf geïnterviewd. Alle fragmenten uit deze uitzending Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje Bekijk deze video » DrukArt gaat langs bij theatericoon Simone Kleinsma. Zij is dit jaar 65 jaar geworden en is drukker dan ooit. Art treft haar bij een fotoshoot voor een musical en ziet Simone aan het werk als perfectionistische presentatrice. BonusmoederThuis bij Simone ziet Art haar in een hele andere rol, namelijk die van bonusmoeder en oma, een rol die haar ook erg goed past. Vind ze zelf ook. Bekijk ook Rooijakkers over de vloer: ‘laatbloeier’ Jort Kelder zou wel weer 40 willen zijn Bekijk deze video » Emotionele Flemming in Rooijakkers over de vloer (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Uitzending :
Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 18 juni 2023 om 21:34

Presentator Art Rooijakkers gaat in de laatste aflevering van dit seizoen op bezoek bij de diva van de vaderlandse kleinkunst: Simone Kleinsma. Op vrijdag heeft zij een eigen interviewprogramma, nu wordt ze zelf geïnterviewd.

Druk
Art gaat langs bij theatericoon Simone Kleinsma. Zij is dit jaar 65 jaar geworden en is drukker dan ooit. Art treft haar bij een fotoshoot voor een musical en ziet Simone aan het werk als perfectionistische presentatrice.

Bonusmoeder
Thuis bij Simone ziet Art haar in een hele andere rol, namelijk die van bonusmoeder en oma, een rol die haar ook erg goed past. Vind ze zelf ook.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer

Actuele video's

Meer actuele video's