Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video)

Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video)

Zondag 18 juni 2023 om 12:34

Maarten van der Weijden begint aan <em>Elfstedentriatlon</em>: 'Bijna onmenselijk' (video) Maarten van der Weijden is weer aan het zwemmen (én fietsen én wandelen) en Hart van Nederland was bij de start. TriatlonMaarten van der Weijden is zondagochtend in Leeuwarden begonnen aan zijn Elfstedentriatlon: achtereenvolgens 200 kilometer zwemmen, 200 kilometer fietsen en 200 kilometer wandelen, met zo min mogelijk slapen en rusten tussendoor. De opbrengst gaat naar kankeronderzoek. De tocht duurt de hele week. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Maarten van der Weijden in Marcel & Gijs: 'Enorme aandachtstrekker' Bekijk deze video » Maarten van der Weijden heeft drie jaar (!) getraind voor Elfstedentriatlon (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Maarten van der Weijden is weer aan het zwemmen (én fietsen én wandelen) en Hart van Nederland was bij de start.

Triatlon
Maarten van der Weijden is zondagochtend in Leeuwarden begonnen aan zijn Elfstedentriatlon: achtereenvolgens 200 kilometer zwemmen, 200 kilometer fietsen en 200 kilometer wandelen, met zo min mogelijk slapen en rusten tussendoor. De opbrengst gaat naar kankeronderzoek. De tocht duurt de hele week.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's