Bizar: busje in woonwijk Velp zit vol met 3000 liter drugsafval

Bizar: busje in woonwijk Velp zit vol met 3000 liter drugsafval

Bizar: busje in woonwijk <em>Velp</em> zit vol met <em>3000 liter</em> drugsafval Video: Kind vermist en levenloos aangetroffen bij recreatiegebied in Friesland In een woonwijk in Velp is een busje aangetroffen met maar liefst 3000 liter drugsafval aan boord. Het busje, met lekke banden en zonder kenteken, stond er al vier dagen, vertellen omwonenden aan een correspondent ter plaatse. Bekijk beelden van het busje in de Hart van Nederland-video hierboven.. OnduidelijkEen gespecialiseerd bedrijf gaat het afval afvoeren. Hoe lang dat gaat duren, is onduidelijk, aldus een woordvoerder van de politie. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: vliegongeval bij Teuge, vliegtuigje crasht ondersteboven (video) Bekijk deze video » Video: Kind vermist en levenloos aangetroffen bij recreatiegebied in Friesland Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 18 juni 2023 om 13:57

Video: Kind vermist en levenloos aangetroffen bij recreatiegebied in Friesland

In een woonwijk in Velp is een busje aangetroffen met maar liefst 3000 liter drugsafval aan boord. Het busje, met lekke banden en zonder kenteken, stond er al vier dagen, vertellen omwonenden aan een correspondent ter plaatse. Bekijk beelden van het busje in de Hart van Nederland-video hierboven..

Onduidelijk
Een gespecialiseerd bedrijf gaat het afval afvoeren. Hoe lang dat gaat duren, is onduidelijk, aldus een woordvoerder van de politie.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's