Schattige beelden: vier tijgerwelpjes geboren in AquaZoo Leeuwarden

Schattige beelden: vier tijgerwelpjes geboren in AquaZoo Leeuwarden

Donderdag 22 juni 2023 om 14:29

Vorige week donderdag zijn er in AquaZoo Leeuwarden vier schattige Amoertijgerwelpjes ter wereld gekomen. Dit is een primeur voor de dierentuin in Friesland, waar ze voor het eerst jonge tijgertjes mogen verwelkomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: vier <em>tijgerwelpjes</em> geboren in <em>AquaZoo Leeuwarden</em> Vorige week donderdag zijn er in AquaZoo Leeuwarden vier schattige Amoertijgerwelpjes ter wereld gekomen. Dit is een primeur voor de dierentuin in Friesland, waar ze voor het eerst jonge tijgertjes mogen verwelkomen. Tekst gaat verder onder de video. AmoertijgersDe Amoertijger is een ernstig bedreigde diersoort die alleen voorkomt op de grens van China en Siberië. Er leven nog maar een paar honderd van deze dieren in het wild. "De geboorte van jongen is hoe dan ook heel speciaal. Je hoopt er op, maar als het ook daadwerkelijk gebeurt, is het heel bijzonder", legt hoofddierenverzorger William Kreijkes uit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Unieke beelden: drie Amerikaanse zwarte beren geboren in Nederland (video) Bekijk deze video » 2000's kids opgelet: de cast van Zoop keert terug naar de dierentuin! Bekijk deze video »
Nieuws :

Amoertijgers
De Amoertijger is een ernstig bedreigde diersoort die alleen voorkomt op de grens van China en Siberië. Er leven nog maar een paar honderd van deze dieren in het wild. "De geboorte van jongen is hoe dan ook heel speciaal. Je hoopt er op, maar als het ook daadwerkelijk gebeurt, is het heel bijzonder", legt hoofddierenverzorger William Kreijkes uit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's