Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vijfde en éénnalaatste aflevering van Klassiekers met Kleinsma is zanger, presentator en veelbesproken man Gordon te gast. Aan de tafel bij Simone gaat het eens niet over de actualiteit, maar meer over zijn verleden en waarom hij van muziek houdt. Alle fragmenten uit deze uitzending Klassiekers met Kleinsma: Gordon over eerste ‘niet zo glamorous’ ontmoeting met grote idool Bekijk deze video » Dat afgezaagde zinnetjeGordon zingt sinds zijn dertiende en gaf zijn carrière als marktkoopman op voor een daverende muzikale loopbaan. Dat Afgezaagde Zinnetje, een lied van Willy en Willeke Alberti, is het openingsnummer uit 1967 dat Simone en Gordon zingen. BrelDaarna een gesprek over de inspiratiebronnen van Gordon. Onder anderen Rita Hovink, Shirma Rouse, Stef Bos, Trijntje Oosterhuis en Frank Boeijen komen ter sprake. Simone is verrast door de keuze van Gordon voor Jacques Brel.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 23 juni 2023 om 22:24

In de vijfde en éénnalaatste aflevering van Klassiekers met Kleinsma is zanger, presentator en veelbesproken man Gordon te gast. Aan de tafel bij Simone gaat het eens niet over de actualiteit, maar meer over zijn verleden en waarom hij van muziek houdt.

Dat afgezaagde zinnetje
Gordon zingt sinds zijn dertiende en gaf zijn carrière als marktkoopman op voor een daverende muzikale loopbaan. Dat Afgezaagde Zinnetje, een lied van Willy en Willeke Alberti, is het openingsnummer uit 1967 dat Simone en Gordon zingen.

Brel
Daarna een gesprek over de inspiratiebronnen van Gordon. Onder anderen Rita Hovink, Shirma Rouse, Stef Bos, Trijntje Oosterhuis en Frank Boeijen komen ter sprake. Simone is verrast door de keuze van Gordon voor Jacques Brel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klassiekers met Kleinsma

Actuele video's

Meer actuele video's