RTL Boulevard: Johnny de Mol gaat terug naar de jaren 90 met nieuwe TV-quiz (video)

RTL Boulevard: Johnny de Mol gaat terug naar de jaren 90 met nieuwe TV-quiz (video)

<em>RTL Boulevard</em>: Johnny de Mol gaat terug naar de jaren 90 met nieuwe TV-quiz (video) Na het stoppen van zijn talkshow HLF8 was Johnny de Mol even van de buis, maar de presentator is back! Iets totaal anders dan een talkshowtafel dit keer. Want met zijn nieuwe, zomerse studioshow De Kwis met Ballen is het de bedoeling dat de deelnemers zo lang mogelijk droog proberen te blijven. De eerste aflevering van De Kwis met Ballen is op 24 juni om 21.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: trailer De Vuurlinie, de film over Marco Kroon (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Titanic-regisseur waarschuwde dat duikboot Titan onveilig is (video) Bekijk deze video » Heftige tegenslag voor Hans uit B&B Vol Liefde: 'Nog nooit zoiets meegemaakt' (video) Bekijk deze video » Sylvie Meis is trots op zoon Damian: 'Beste zoon van de wereld' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: broer AH-verdachte zag steekpartij al aankomen (video) Bekijk deze video » Willem Nijholt (88) overleden: 'Komt met voorrang de hemel binnen' (video) Bekijk deze video » Andre Rieu over bijzondere ontmoeting met de Paus: 'Een enorme eer' (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Johnny de Mol gaat terug naar de jaren 90 met nieuwe TV-quiz (video)

Na het stoppen van zijn talkshow HLF8 was Johnny de Mol even van de buis, maar de presentator is back! Iets totaal anders dan een talkshowtafel dit keer. Want met zijn nieuwe, zomerse studioshow De Kwis met Ballen is het de bedoeling dat de deelnemers zo lang mogelijk droog proberen te blijven.

De eerste aflevering van De Kwis met Ballen is op 24 juni om 21.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV