Het wordt steeds zwaarder voor Maarten van der Weijden, 'maar ik geef niet op'

Het wordt steeds zwaarder voor Maarten van der Weijden, 'maar ik geef niet op'

Maarten van der Weijden is bezig met het laatste deel van zijn Elfstedentriatlon. Hij heeft sinds zondag de Elfstedentocht gezwommen en gefietst en is nu aan het wandelen. Maar de laatste lootjes worden steeds zwaarder en een grotere uitdaging voor Maarten. 'We zijn al bijna een week bezig, het is zwaar maar ik geef alles'.

Het wordt steeds zwaarder voor <em>Maarten van der Weijden</em>, 'maar ik geef niet op' Maarten van der Weijden is bezig met het laatste deel van zijn Elfstedentriatlon. Hij heeft sinds zondag de Elfstedentocht gezwommen en gefietst en is nu aan het wandelen. Maar de laatste lootjes worden steeds zwaarder en een grotere uitdaging voor Maarten. 'We zijn al bijna een week bezig, het is zwaar maar ik geef alles'. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video) Bekijk deze video » Code oranje: Maarten van der Weijden staakt Elfstedentriatlon tijdelijk Bekijk deze video » Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden klaar met zwemmen en gaat fietsen! Bekijk deze video » Maarten van der Weijden in Elfstedentriatlon ook op fiets aangemoedigd door publiek (video) Bekijk deze video » Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden moet worden behandeld aan blaren Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's