Code oranje: Maarten van der Weijden staakt Elfstedentriatlon tijdelijk

Code oranje: Maarten van der Weijden staakt Elfstedentriatlon tijdelijk

Dinsdag 20 juni 2023 om 20:52

Kijk LIVE: Maarten van der Weijden doet loodzware Elfstedentriatlon

Hij is een enorme doorzetter, maar ook de veiligheid is erg belangrijk. Maarten van der Weijden staakt tijdelijk zijn Elfstedentriatlon. De olympisch kampioen zwom op dat moment in de plaats Ried (Friesland). Volgens zijn woordvoerder stopte Van der Weijden rond 18.15 uur met zwemmen. 'Om de veiligheid van de bemanning én van Maarten te garanderen is Maarten vanwege de verwachte weersomstandigheden op dit moment uit het water'. Gelukkig hebben we de mooie beelden tot het weer overwaait.

Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video)

Code oranje: <em>Maarten van der Weijden</em> staakt Elfstedentriatlon tijdelijk Kijk LIVE: Maarten van der Weijden doet loodzware Elfstedentriatlon Hij is een enorme doorzetter, maar ook de veiligheid is erg belangrijk. Maarten van der Weijden staakt tijdelijk zijn Elfstedentriatlon. De olympisch kampioen zwom op dat moment in de plaats Ried (Friesland). Volgens zijn woordvoerder stopte Van der Weijden rond 18.15 uur met zwemmen. 'Om de veiligheid van de bemanning én van Maarten te garanderen is Maarten vanwege de verwachte weersomstandigheden op dit moment uit het water'. Gelukkig hebben we de mooie beelden tot het weer overwaait. Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video) Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Verkoelende buien na hittegolf maken Nederlanders blij: "Eindelijk regen!" Bekijk deze video » Video: Code Oranje raast over Zeeland met hevig onweer en stortregens Bekijk deze video » Weerbericht woensdag: Code Oranje maakt plaats voor zonnige dag met aangename temperaturen Bekijk deze video » Wateroverlast en files: Nederland gaat gebukt onder code oranje Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's