Maarten van der Weijden in Elfstedentriatlon ook op fiets aangemoedigd door publiek (video)

Maarten van der Weijden in Elfstedentriatlon ook op fiets aangemoedigd door publiek (video)

<em>Maarten van der Weijden</em> in Elfstedentriatlon ook op fiets aangemoedigd door publiek (video) De Elfstedentriatlon duurt volgens de planning van 18 tot en met 24 juni 2023. Volg alles rond de Elfstedentriatlon van Maarten van der Weijden via Gids.tv. Het eerste onderdeel van de Elfstedentriatlon zit erop voor Maarten van der Weijden. Hij heeft 200 kilometer gezwommen, maar dat hij deze bizarre uitdaging aankan wisten we eigenlijk al. In 2019 zwom hij ook al eens de Elfstedentocht, maar deze keer gaat hij ook nog eens 200 kilometer fietsen om dezelfde tocht daarna nog eens te wandelen. Van der Weijden startte zondag met zwemmen en donderdagochtend was het tijd om op de fiets te stappen. Met deze ongelooflijke prestatie hoopt de Olympisch zwemkampioen zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Van der Weijden werd zelf op 19-jarige leeftijd getroffen door kanker, maar had naar eigen zeggen ‘het geluk’ te overleven. Bekijk de beelden van een fietsende Maarten van der Weijden in de video van Hart van Nederland hierboven. Kijk hier LIVE: Maarten van der Weijden doet Elfstedentriatlon . Maarten van der Weijden heeft drie jaar (!) getraind voor Elfstedentriatlon (video) Bekijk deze video » Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video) Bekijk deze video » Code oranje: Maarten van der Weijden staakt Elfstedentriatlon tijdelijk Bekijk deze video » Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden klaar met zwemmen en gaat fietsen! Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 22 juni 2023 om 14:02

De Elfstedentriatlon duurt volgens de planning van 18 tot en met 24 juni 2023. Volg alles rond de Elfstedentriatlon van Maarten van der Weijden via Gids.tv.

Het eerste onderdeel van de Elfstedentriatlon zit erop voor Maarten van der Weijden. Hij heeft 200 kilometer gezwommen, maar dat hij deze bizarre uitdaging aankan wisten we eigenlijk al. In 2019 zwom hij ook al eens de Elfstedentocht, maar deze keer gaat hij ook nog eens 200 kilometer fietsen om dezelfde tocht daarna nog eens te wandelen. Van der Weijden startte zondag met zwemmen en donderdagochtend was het tijd om op de fiets te stappen. Met deze ongelooflijke prestatie hoopt de Olympisch zwemkampioen zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Van der Weijden werd zelf op 19-jarige leeftijd getroffen door kanker, maar had naar eigen zeggen ‘het geluk’ te overleven.

Bekijk de beelden van een fietsende Maarten van der Weijden in de video van Hart van Nederland hierboven. Kijk hier LIVE: Maarten van der Weijden doet Elfstedentriatlon .

Actuele video's

Meer actuele video's