Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden klaar met zwemmen en gaat fietsen!

Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden klaar met zwemmen en gaat fietsen!

<em>Elfstedentriatlon</em>: Maarten van der Weijden klaar met zwemmen en gaat fietsen! Kijk LIVE: Maarten van der Weijden doet Elfstedentriatlon Maarten van der Weijden heeft zijn zwempak eindelijk mogen uittrekken in de Elfstedentriatlon en is op de fiets gestapt. De Olympisch zwemkampioen begon zondag aan de triatlon, waarbij hij de Elfstedentocht zwemmend, fietsend en lopend aflegt. Allemaal om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Donderdagochtend eindigde zijn zwemtocht in Leeuwarden en een kwartier later ging hij alweer op de fiets op weg naar Sneek. Hij zal nu 200 kilometer gaan fietsen. Waarschijnlijk is hij vanavond klaar met deze tocht om dan nog eens 200 kilometer te gaan lopen… Bekijk hieronder beelden van de fietsende Maarten van der Weijden in de Elfstedentriatlon. In de video hierboven zie je wat hij ervan vindt dat hij een 'aandachtstrekker' wordt genoemd (Marcel & Gijs). De Elfstedentriatlon duurt volgens de planning van 18 tot en met 24 juni 2023. Volg alles rond de Elfstedentriatlon van Maarten van der Weijden via Gids.tv. Van der Weijden sit op de fyts. Sa stapte Maarten van der Weijden yn Ljouwert út it wetter. ▶️ Liveblog: https://t.co/71aQwnhN32 pic.twitter.com/739SXAP314— Omrop Fryslân (@OmropFryslan) June 22, 2023 Lekker bezig Maarten! Zo knap!#Elfstedentriatlon pic.twitter.com/EQ1pyGkGKV— sanne (@sanne__4) June 22, 2023 Maarten van der Weijden heeft drie jaar (!) getraind voor Elfstedentriatlon (video) Bekijk deze video » Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video) Bekijk deze video » Code oranje: Maarten van der Weijden staakt Elfstedentriatlon tijdelijk Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 22 juni 2023 om 10:49

Kijk LIVE: Maarten van der Weijden doet Elfstedentriatlon

Maarten van der Weijden heeft zijn zwempak eindelijk mogen uittrekken in de Elfstedentriatlon en is op de fiets gestapt. De Olympisch zwemkampioen begon zondag aan de triatlon, waarbij hij de Elfstedentocht zwemmend, fietsend en lopend aflegt. Allemaal om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Donderdagochtend eindigde zijn zwemtocht in Leeuwarden en een kwartier later ging hij alweer op de fiets op weg naar Sneek. Hij zal nu 200 kilometer gaan fietsen. Waarschijnlijk is hij vanavond klaar met deze tocht om dan nog eens 200 kilometer te gaan lopen…

Bekijk hieronder beelden van de fietsende Maarten van der Weijden in de Elfstedentriatlon. In de video hierboven zie je wat hij ervan vindt dat hij een 'aandachtstrekker' wordt genoemd (Marcel & Gijs).

De Elfstedentriatlon duurt volgens de planning van 18 tot en met 24 juni 2023. Volg alles rond de Elfstedentriatlon van Maarten van der Weijden via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's