Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden moet worden behandeld aan blaren

Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden moet worden behandeld aan blaren

<em>Elfstedentriatlon</em>: Maarten van der Weijden moet worden behandeld aan blaren Bekijk in de video hierboven: Maarten van der Weijden moest eerder Elfstedentriatlon staken vanwege slecht weer Maarten van der Weijden is bezig met het laatste deel van zijn Elfstedentriatlon. Hij heeft sinds zondag de Elfstedentocht gezwommen en gefietst en is nu aan het wandelen. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot, tussen Wâldsein en Spannenburch moesten de eerste blaren van Maarten van der Weijden worden behandeld. Van der Weijden zet deze immense prestatie neer om geld op te halen voor het goede doel. Eerder haalde hij met de zwemtocht alleen al miljoenen euro’s op voor kankeronderzoek. Naar verwachting is de Olympisch kampioen aankomend weekend klaar met zijn laatste wandeltocht van 200 kilometer… Bekijk beelden van Maarten van der Weijden die wordt behandeld aan blaren in de video van Omrop Fryslân hieronder. De Elfstedentriatlon duurt volgens de planning van 18 tot en met 24 juni 2023. Kijk hier LIVE: Maarten van der Weijden doet Elfstedentriatlon . De earste blierren fan Maarten van der Weijden binne behannele tusken Wâldsein en Spannenburch. ▶️ Liveblog: https://t.co/sK44bzz70t pic.twitter.com/AQqEdsXysl— Omrop Fryslân (@OmropFryslan) June 23, 2023 Code oranje: Maarten van der Weijden staakt Elfstedentriatlon tijdelijk Bekijk deze video » Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden klaar met zwemmen en gaat fietsen! Bekijk deze video » Maarten van der Weijden in Elfstedentriatlon ook op fiets aangemoedigd door publiek (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden moet worden behandeld aan blaren
Vrijdag 23 juni 2023 om 13:14

Bekijk in de video hierboven: Maarten van der Weijden moest eerder Elfstedentriatlon staken vanwege slecht weer

Maarten van der Weijden is bezig met het laatste deel van zijn Elfstedentriatlon. Hij heeft sinds zondag de Elfstedentocht gezwommen en gefietst en is nu aan het wandelen. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot, tussen Wâldsein en Spannenburch moesten de eerste blaren van Maarten van der Weijden worden behandeld. Van der Weijden zet deze immense prestatie neer om geld op te halen voor het goede doel. Eerder haalde hij met de zwemtocht alleen al miljoenen euro’s op voor kankeronderzoek. Naar verwachting is de Olympisch kampioen aankomend weekend klaar met zijn laatste wandeltocht van 200 kilometer…

Bekijk beelden van Maarten van der Weijden die wordt behandeld aan blaren in de video van Omrop Fryslân hieronder.

De Elfstedentriatlon duurt volgens de planning van 18 tot en met 24 juni 2023. Kijk hier LIVE: Maarten van der Weijden doet Elfstedentriatlon .

Actuele video's

Meer actuele video's