Beste Kijkers gemist? Blow Up-Jozua maakt flauwe haai-grap

Beste Kijkers gemist? Blow Up-Jozua maakt flauwe haai-grap

<em>Beste Kijkers</em> gemist? <em>Blow Up</em>-Jozua maakt flauwe haai-grap In het zaterdagavondprogramma Beste Kijkers heeft Ruben Nicolai het over de andere zaterdagavondshow Blow Up. De presentator laat een flauwe woordgrap zien in een fragment van het ballonnenprogramma. Bekijk de beelden hieronder in de Instagrampost. En zie hierboven Chantal Janzen, de voormalige presentatrice, en Martijn Krabbé over de RTL-show. Blow Up is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Blow Up: Uitgeblazen: Stefan valt als tweede af en reageert op exit Bekijk deze video » Blow Up-Wim zag zijn exit niet aankomen: "Ik was niet de slechtste" (video) Bekijk deze video »
TV :
Beste Kijkers gemist? Blow Up-Jozua maakt flauwe haai-grap
Zondag 25 juni 2023 om 11:38

In het zaterdagavondprogramma Beste Kijkers heeft Ruben Nicolai het over de andere zaterdagavondshow Blow Up. De presentator laat een flauwe woordgrap zien in een fragment van het ballonnenprogramma. Bekijk de beelden hieronder in de Instagrampost. En zie hierboven Chantal Janzen, de voormalige presentatrice, en Martijn Krabbé over de RTL-show.

Blow Up is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's