Blow Up-Wim zag zijn exit niet aankomen: "Ik was niet de slechtste" (video)

Blow Up-Wim zag zijn exit niet aankomen: "Ik was niet de slechtste" (video)

Zondag 18 juni 2023 om 14:32

Met het vertrek van Wim is de derde afvaller van Blow Up een feit. Een exit die hij niet had zien aankomen. Wim vertelt er alles over in een nieuwe aflevering van Blow Up: Uitgeblazen, waarin hij ook nog een laatste kans krijgt om te laten zien dat hij wél de best ballonartiest van dit seizoen is. Bekijk de video hieronder.

Blow Up is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.

<em>Blow Up</em>-Wim zag zijn exit niet aankomen: &quot;Ik was niet de slechtste&quot; (video) Met het vertrek van Wim is de derde afvaller van Blow Up een feit. Een exit die hij niet had zien aankomen. Wim vertelt er alles over in een nieuwe aflevering van Blow Up: Uitgeblazen, waarin hij ook nog een laatste kans krijgt om te laten zien dat hij wél de best ballonartiest van dit seizoen is. Bekijk de video hieronder. Blow Up is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tranen met tuite in Blow Up: onzekere Kim laat zichzelf gaan (video) Bekijk deze video » Blow Up: Uitgeblazen: Stefan valt als tweede af en reageert op exit Bekijk deze video »
TV :
Blow Up-Wim zag zijn exit niet aankomen: "Ik was niet de slechtste" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's